EL CANAL DE YOUTUBE DE LA FCdP SUPERA ELS 1,4 M DE MINUTS VISTOS

El canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) ha superat els 1,4 milions de minuts vistos des de la seva creació, fa tot just vint mesos, fins ara. Amb prop de 43 hores de continguts on-line, l’any 2019 va posar a disposició dels amants del pàdel les retransmissions de tots els Super Gran Slams disputats durant la temporada, les quatre semifinals del Campionat de Catalunya Absolut, el Màster Català Absolut i el de Menors, a més d’altres continguts.

Actualment el canal de Youtube de la FCdP té 1.742 subscriptors i prop de 119.000 visualitzacions acumulades en aquests gairebé dos anys des de la seva posada en marxa, coincidint amb la celebració al juliol del 2018, del Super Gran Slam disputat a les pistes del Club Esportiu Valldoreix, i on es va retransmetre la final femenina i masculina de 1ª  categoria.

Des de la creació del canal de Youtube de la FCdP no hi ha hagut ni un sol dia sense que algú entri per veure-hi com a mínim 1 minut. Del total de visualitzacions, un 83% del consum el porten a terme persones que no són subscriptors. Un 88% de les visualitzacions són realitzades per persones de sexe masculí i un 12% de femení. La franja d’edat que veu els continguts té entre 25 i 44 anys.

La primera retransmissió d’enguany es va portar a terme al mes de febrer coincidint amb el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª Categoria jugat al Club Tennis Reus Monterols. Aquesta retransmissió ha suposat el rècord de visualitzacions amb més de 15.000 visualitzacions acumulades. Un campionat on la retransmissió es va realitzar en format dual, en català mitjançant el canal de Youtube de la FCdP i en castellà al canal temàtic d’esports de LaLigaSportsTV.

Aquest 2020 el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel ha sumat 286 subscriptors més en el primer trimestre de l’any, amb 27.300 visualitzacions i 342.000 minuts vistos.

Aprofiteu aquestes setmanes per subscriure-us al nostre canal i estar informats dels nous continguts que anirem compartint aquests dies.

Enllaç directe al canal de Youtube FCdP: https://bit.ly/2yq9DD5

CANAL-YOUTUBE-FCP-2