XVII INTERNACIONALS DE PÀDEL DE CATALUNYA/ CIRCUIT WORLD PÀDEL TOUR

El millor pàdel del món aixeca el teló aquesta setmana al Real Club de Polo de Barcelona.

La primera prova del circuit World Padel Tour es disputa la setmana del 23 de març amb els millors jugadors del món. L’ Estrella Damm Barcelona Master-Trofeo Adelsas s’ha presentat amb la presencia de les màximes autoritats de l’esport Catalunya, encapçalats per Iván Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esport del Ajuntament de Barcelona. El nostre President, Pere Hernández també ha estat present, representant a la Federació Catalana de Pádel.

Un total de 32 parelles masculines inician el torneig el dimarts 24 de març i les parelles femenines iniciaran els partits el dimecres 25 de març.

L’inici del circuit presenta la gran novetat de que per primera vegada en 13 anys, la millor parella de l’ historia ja no jugarà junta. Fernando Belasteguín i Juan Martín Díaz han canviat de companys, i en aquesta primera prova estrenaran parella amb Pablo Lima i Juani Mires, respectivament

Tots els resultats del torneig es podrán seguir a través de la web www.WorldPadelTour.com. A més, els partits s’emetran en streaming desde la mateixa web i les finals es podran veure pel canal Esports 3.

vvpt1