XAVIER GADEA I PERE LLUIS BERGADÀ «ENS HEM ADAPTAT A LA NOVA NORMALITAT ESPORTIVA»

Xavier Gadea i Pere Lluís Bergadà han assegurat que els seus clubs «s’han adaptat a la nova normalitat esportiva tot i que indubtablement en un inici era un xic farragosa». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb els representants de clubs de la demarcació de Lleida i de Tarragona.

Xavier Gadea, propietari del Pàdel Indoor Lleida, ha descrit que «han estat unes setmanes dures, de completa incertesa i amb una normativa per part de les autoritats desconcertant. Està clar que s’ha de respectar el coronavirus però no tenir-li fòbia». Gadea ha exposat que «en el seu dia vam ser el primer club indoor de pàdel de Catalunya. Hem demostrat ser un element sociabilitzador amb el pàdel com a eix central. Ara toca mirar endavant amb els nous protocols de seguretat a les nostres instal·lacions» i ha advertit que «una segona aturada com aquesta no ens la podem permetre. El nostre ADN com a club és cor, ganes i família. Per tant, endavant!».

El Pàdel Indoor Lleida, guardonat en la I edició de la Gala del Pàdel Català per ser el club de la Terra Ferma amb més llicències, amb un total de 193, celebrarà els seus 11 anys de vida els pròxim mes de novembre «rebre aquesta distinció ens va fer molta il·lusió i li estem molt agraïts a la Federació Catalana de Pàdel per aquesta iniciativa».

Per la seva part, Pere Lluís Bergadà, president del Club Tennis Tarragona -guardonat a la Gala del Pàdel Català per ser el club amb major número de llicències de la demarcació de Tarragona amb 251- ha reconegut que per l’entitat de Cala Romana era molt important obrir portes «una situació així, que arriba de la nit al dia, sense temps a planificar res, és difícil descriure amb paraules com hem viscut aquests mesos». Bergadà ha mostrat la seva solidaritat amb els clubs catalans «cada casa és una història, però la situació viscuda està clar que no ha beneficiat a cap club. Era una situació de total desconcert que tot i els canvis s’ha anat clarificant en aquesta ‘nova normalitat esportiva’. Estem treballant molt amb el nostre equip en aquest segon semestre de l’any».

El màxim responsable del club tarragoní també ha destacat la figura del nou gerent, David Alonso, qui pren el relleu de David Valeriano, vinculat durant 21 anys a l’entitat «Alonso és una aposta important. És un professional que ens acompanya en la nostra nova dimensió de club i que de ben segur en aportarà nous camins per afrontar els pròxims anys» ha subratllat. Bergadà també ha donat les gràcies «a la FCdP amb qui ens uneix molt bon feedback pel guardó de la Gala del Pàdel Català i per aquesta magnífica iniciativa».

Tot i que de moment la temporada del Circuit Català Absolut es troba aturada fruit del decret d’alarma,  Xavier Gadea i Pere Lluís Bergadà viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca col·lectiva.