VOLS VIURE UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA FORA PISTA?

26.4.2019

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) posa a la teva disposició una promoció per viure una experiència fora pista. Descobreix com a federat/a de la FCP els secrets del tercer temps experimentant com es crea la cervesa artesana amb un dels nostres patrocinadors.

Amb Art Cervesers passejaràs pels camps de cereal de Lliçà d’Amunt i tastaràs productes locals maridats amb cervesa. No t’ho perdis, posa’t les botes i ves-hi a Veure cervesa!
Durant la visita guiada el mestre cerveser us explicarà infinitat de curiositats sobre cereals, llúpol, llevats, aigua, entre molts d’altres. Posteriorment gaudiràs d’una degustació de 4 de les cerveses maridades amb els millors productes artesans locals.
La promoció pels federats/des té un preu de 10 euros (a diferència dels 15 euros de preu habitual), vigent només durant el mes de maig. Tot i que un cop adquirides les entrades, podràs gaudir de l’experiència durant tot el 2019.
Aprofita’t d’aquest important descompte (més d’un 30%) que fem únicament per a federats/des i consulta la disponibilitat i gestiona la teva reserva quant abans a través d’ info@artcervesers.com

FOTO ART CERVESERS