VIÑAS-GALIANO I CASANOVA DEL AMO S’ADJUDIQUEN EL BRONZE DEL GLOBAL

22.11.2017

Albert Viñas i Daniel Galiano, a Primera masculina, i Laura Casanova i Laura Del Amo, a Primera femenina, s’han alçat amb la victòria en el Circuit Bronze Head disputat al Global Pàdel de Vila-seca (Tarragona) que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Viñas i Galiano s’han imposat a la final per 6/4 i 6/1 a Albert Freixas i Alex Casas. És el setè títol de l’any en el Circuit Bronze Head per Viñas i el tercer per a Galiano.

A Primera femenina les triumfadores del Global han estat Laura Casanova i Laura De Lamo, després de batre a la final a Arantxa Alejandre i Ester Puntes per un doble 6 a 3. Casanova suma ja 15 títols aquesta temporada del Circuit Bronze Head a la demarcació de Tarragona.
A la resta de categories les parelles vencedores van ser: a Tercera masculina, Xavi Ferrer i Héctor Ferrer per 7/5 i 7/6 davant Gerard Sarlé i Xavier Teixidó; a Tercera femenina, Laetitia Pieren i Anna Serrano amb un marcador de 4/6, 6/2 i 6/3 davant Eva Calderón i Natalia Mendoza; a 4a masculina, Gerard Pons i Fabián Falandt per WO davant Xavier Ezquerra i Kilian Tingues; i finalment a Cinquena masculina, David Grandiós i Juan Félix Blanco van fer-se amb el triomf per 4/6, 6/2 i 6/3 davant Lucas Manuel Barbiero i Maurici Torchia.

FOTO BRONZE GLOBAL PADEL