VILALTA GREENERGY ÉS NOU COL·LABORADOR OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

José Antonio Rosanes, administrador de l’entitat Vilalta Greenergy i Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel han segellat l’acord entre ambdues entitats i que les vincula fins a finals del 2022. Vilalta Greenergy és un grup de companyies on entre d’altres línies de negoci hi figura la comercialització d’energia elèctrica, instal·lacions fotovoltaiques, i de carregadors per vehicle elèctric. Amb aquest acord Vilalta Greenergy desitja iniciar una col·laboració per oferir millors condicions comercials a tots els federats i adherits, així com també a la Federació Catalana de Pàdel.

L’experiència de Vilalta Greenergy, amb més de seixanta anys de trajectòria, li permet obtenir les millors i més favorables condicions econòmiques de mercat per als seus clients. Permetent així un servei individualitzat i personal als seus clients, tant sobre el consum i ubicació física, adaptant-se a les necessitats de cadascun d’ells.

Durant la signatura de la vinculació, el president Felip Ródenas, ha explicat a José Antonio Rosanes el bon estat de salut del pàdel català, amb més de 20.000 llicències i 279 clubs federats.