VIDAL-GALÁN I RECASENS-MACAYA S’IMPOSEN A L’OPEN HEAD DEL CN TERRASSA

Oriol Vidal i Àlex Galán a Primera categoria masculina han guanyat la prova del Circuit Open Head finalitzada aquest diumenge a les pistes del CN Terrassa. Per la seva part a Primera femenina, les vencedores han estat Mireia Recasens i Laura Macaya.

La final masculina de Primera ha enfrontat als campions davant de Pol Vaquero i Ramiro Neuhen. Una final molt disputada i que s’ha resolt per 6-4, 4-6 i 6-3. A la final de Primera femenina, la parella guanyadora, Recasens-Macaya, han aconseguit el títol per 3-6, 6-4 i 6-4, davant de Carlota Serrano i Mar Burjats.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Ismael Asaad i Álvaro Gil, enfront de Marcos Cantarero i Joaquim Huguet, als que han derrotat per un marcador de 6-2 i 7-6. A Quarta masculina, Marc Gil i Òscar Bellart han doblegat per 7-5 i 6-0 a Daniel Lozano i Genís Álvarez. A Quarta femenina les vencedores han estat Andrea Muñoz i Esther Manzaneda, per 6-4 i 6-2 a Irene Moral i Carola Carreras.

Open Head GEiEG

Les instal·lacions del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) ha estat escenari de la disputa de la competició de l’Open Head A Primera categoria masculina han guanyat Xavier Romero i Quim Cebrià per 6-0 i 7-6 enfront de Víctor Maluquer i Roger Masó. A Primera femenina el triomf ha anat a parar a les mans de Natalia Jubany i Neus Vila, per 7-5, 2-6 i 6-2 a Helena Orengo i Júlia Puig.

Per la seva part, a Tercera masculina, Iban Sánchez i Marc Almario, han guanyat per 6-1, 2-6 i 6-3 a Raúl Romero i Sergi Darder.