ALBA VÁZQUEZ I DANI DOCAMPO VOLEN REPETIR FITES AQUEST 2020

ALBA VÁZQUEZ I DANI DOCAMPO VOLEN REPETIR FITES AQUEST 2020

Alba Vázquez i Dani Docampo, números 1 aleví femení i masculí del pàdel català l’any 2019, somien en poder igualar les fites aconseguides l’any passat en la present temporada. Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

Docampo ha explicat que «l’any passat fent parella amb l’Iker Mercader vam aconseguir fer un any de somni» i ha afegit que «m’agradaria intentar novament ser el número 1 i guanyar el Campionat de Catalunya. Ara jugo amb el Bryan Santos i poc a poc ens anem fent i compenetrant a la pista».

El jugador del Pàdel Indoor Mataró, que va aconseguir ser el nº1 aleví masculí sent benjamí de segon any ha destacat «el paper dels meus entrenadors al club ja que m’ajuden molt en la meva formació. Pablo Crosetti, Julián Behrens, Sergi Nogueras, David Esteban, Toni Pi i el preparador físic Quim Oriol».

DANI DOCAMPO ESQUERRA i ALBA VAZQUEZ DRETA

Per la seva part Alba Vázquez tot i haver donat el salt a categoria infantil reconeix que «el 2019 va ser un gran any. El vaig disfrutar molt i rubricar-lo com a número 1 em va fer molta il·lusió». Vázquez, que fa parella amb l’Andrea Ramos exposa que «l’any passat ja vaig jugar els dos darrers tornejos amb l’Andrea i vam aconseguir guanyar-los. Tenim bones sensacions i ho donarem tot. Ara cal esperar a veure què succeeix amb la competició d’aquest 2020».

La jugadora de CT Andrés Gimeno també ha desvetllat que «el treball de valors que fem al club és molt important en la nostra formació i la constància, la companyonia o l’esforç els tenim molt interioritzats». Vázquez també ha explicat que «el confinament l’intento portar de la millor manera. Tinc clar que quan pugui tornar a una pista de pàdel sentiré una emoció ben espcial per dins».

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, Alba Vázquez i Dani Docampo viuen l’actualitat del pàdel als seus domicils amb els seus familiars i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».

Agraïment als Menors

La FCdP vol expressar el seu agraïment a Joaquim Florensa, Mireia Serrano, Raúl Jerez, Noa Cánovas, Ferrán González, Claudia Sánchez, Iker Mercader, Andrea Ustero, Alba Vázquez i Dani Docampo i als seus familiars, per les facilitats donades per aconseguir que aquest cicle d’entrevistes de menors hagi estat tot un èxit.