UNA FESTA INTERCLUBS DE RÈCORD

Set-centes jugadores de pàdel femení s’han aplegat aquest dijous a la nit a la sala Luz de Gas per participar en la Festa Interclubs del Pàdel de Barcelona i que cada any organitza la Federació Catalana de Pàdel. La 20ª edició d’aquest esdeveniment ha trencat tots els rècords d’inscripcions d’una festa on s’ha fet entrega dels trofeus i medalles als equips sotscampions i campions de l’edició del 2019 i per omplir la famosa sala de festes de la capital barcelonina de gom a gom.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de diferents membres de la junta directiva, ha posat en relleu durant la seva intervenció «el destacat paper que juga l’Interclubs dins de la federació i l’important protagonisme de la dona en el pàdel ajudant dia rere dia a fer-lo créixer. També agraeixo a les participants la seva confiança en aquesta competició i que un any més ha estat un èxit».

Durant l’esdeveniment la Federació Catalana de Pàdel ha portat a terme un reconeixement a dues jugadores: a Marta Vidal, per la seva llarga trajectòria a la Lliga Catalana defensant els colors del Junior FC, i també a Natalia Falagán, pel seu esperit de lluita dins i fora de la pista i pel projecte ‘Suma Sonrisas’. Totes dues han rebut de mans del president Pere Hernàndez un ram de flors i l’aplaudiment de totes les jugadores presents a Luz de Gas.

Un total de 51 equips -dos més que en l’edició 2018- i prop de 1.200 jugadores van participar en l’edició Interclubs de l’any passat. Els resultats obtinguts pels equips femenins participants han estat els següents:

Grup A:  Fibra Sports Club A (campió) / CE Laietà A (sotscampió)

Grup B: Up Pàdel Club (campió) / Star’s Pàdel A (sotscampió)

Grup C: Club Tennis Teià (campió) / Interdames Atlètic Terrassa (sotscampió)

Grup D: Club Esportiu Valldoreix (campió) / Pàdel Montseny Gualba (sotscampió),

Grup E: Alfou Pàdel Women (campió) / Club Pàdel Cornellà B (sotscampió)

 

SI NO VEUS ESPORT FEMENÍ ET PERDS LA MEITAT DEL ESPECTACLE RECONEIXEMENT MARTA VIDAL I NATALIA FALAGAN INTERVENCIÓ PERE EQUIPS CAMPIONS I FINALISTES INTERCLUBS