UN CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RÈCORD ARRENCA DIUMENGE A LES PISTES DEL REIAL CLUB DE POLO DE BARCELONA

18.10.2019

El RC Polo de Barcelona és converteix a partir d’aquest diumenge en la seu del millor pàdel masculí i femení d’arreu de Catalunya. Del 20 al 27 d’octubre es celebra la XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. Un esdeveniment esportiu d’altíssim nivell i que per quart any es juga a les pistes d’un dels clubs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.
L’edició 2019 del Campionat de Catalunya de Pàdel compta enguany amb una participació de rècord, amb una inscripció de 344 parelles (superant el rècord establert el 2017 amb 337 parelles). Els 690 jugadors i jugadores participants lluitaran per fer-se amb el títol en les diferents categories. En total, 277 parelles masculines i 67 de femenines.
Les finals es jugaran el diumenge 20 d’octubre a les 10h i a les 13h a la pista central del RC Polo de Barcelona.
Per segon any consecutiu les semifinals es podran veure pel canal de Youtube FCP
Les semifinals del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband s’oferiran en directe mitjançant el canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Serà dissabte 26 d’octubre a partir de les 15:30h quan els espectadors podran veure les ‘semis’ via streaming. Tanmateix les finals de diumenge es podran veure pel canal Esport3.
1er Congrés del Pàdel Català
Coincidint amb el Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband, la Federació Catalana de Pàdel ha organitzat el ‘1er Congrés del Pàdel Català’. Una jornada gratuïta amb el pàdel com a eix protagonista i amb diferents ponències que analitzaran el nostre esport. El Congrés se celebrarà el divendres 25 d’octubre de 16h a 20:15h al RC de Polo de Barcelona. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dimecres 23 d’octubre a la següent adreça: marketing@fcpadel.cat
Roda de premsa oficial de presentació
Des de l’organització us volem convidar a la presentació de la XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband. L’acte es portarà a terme el dimecres 23 d’octubre, a les 11h, en una roda de premsa a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona.

Imatge Campionat Catalunya 2018 POSTER CAMPIONAT CATALUNYA 2019 POSTER CONGRES CAMPIONAT CATALUNYA 2019