UN CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS DE RÈCORD AIXECA EL TELÓ

El Campionat de Catalunya de Menors 2019 arrenca avui a les instal·lacions del Barberà Pàdel Indoor. Durants dos caps de setmana, del 22 al 24 de novembre i del 29 de novembre a l’1 de desembre el futur del pàdel català de menors es cita en la que és la seva prova reina, amb una participació de rècord amb la inscripció de 234 parelles.

Durant els dos caps de setmana del Campionat de Catalunya de Menors es realitzarà al Barberà Pàdel Indoor la ponència ‘Com ser millor mare i pare de fill/a esportista?’ a càrrec d’Oriol Mercadé, psicòleg esportiu. Una xerrada que enmarcada dins el projecte de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) ‘Créixer entre 4 parets’, una iniciativa pionera i que va posar en marxa la FCP fa tot just un any  amb l’objectiu de generar un clima i entorn favorable, fomentant els valors de l’esport i amb la voluntat d’aconseguir que els joves gaudeixin i s’adhereixin a un estil de vida saludable.

Recordar finalment que aquest primer cap de setmana del Campionat de Catalunya de Menors 2019 és per la disputa de les fases prèvies, mentre que de cara al pròxim, del 29 de novembre a l’1 serà el torn de les fases de 1ª.

cartell camp cat menors