UFEC ACADEMY: PRIMERA PROMOCIÓ A LA LÍNIA DE SORTIDA

19.07.2019

La primera promoció de la UFEC Academy ha viscut el seu dia de graduació. Va ser durant l’Acte de fi de temporada i cloenda del Curs en Desenvolupament Directiu que ha significat l’estrena del pla estratègic de formació que l’entitat ha desenvolupat conjuntament amb la Euncet Business School.
D’aquesta manera, 20 professionals de federacions esportives catalanes van rebre el certificat del curs de mans de Xavier Pérez, director general del RACC, que va ser el padrí de la promoció. Els professionals han acabat, així, un període de 2 mesos de formació que els ha dut a desenvolupar unes competències estratègiques, directives i relacionals que adoptaran, a partir d’ara, a les seves entitats. Albert Nogueras, director tècnic de la Federació Catalana de Pàdel ha estat un dels alumnes que ha obtingut el títol.
Tal com va destacar Gerard Esteva, president de la UFEC, l’aposta formativa de l’entitat va més enllà d’aquest curs “perquè volem unes federacions fortes, també en la gestió”, perquè “ser competitius reinvertint els beneficis en el propi sector és la clau del futur”, ha reblat.
Per la seva banda, Alfons Freixes, director de l’Euncet, va explicar la voluntat de la Universitat de dissenyar i desplegar un seguit de programes d’especialització perquè “la nostra intenció és professionalitzar encara més el sector esportiu perquè estigueu preparats pels reptes que venen”, ha clos.
Abans d’entregar els certificats als professionals de les federacions esportives, el padrí de la promoció, Xavier Pérez, va explicar com lidera el Pla Estratègic 2016-2020, que permetrà que el RACC “evolucioni des de la seva posició com a Automòbil Club a ser el Club líder de referència en l’àmbit dels serveis a la mobilitat de les persones”, va exposar. Tot això sense oblidar que “l’esport està en el codi genètic del RACC: som inseparables des dels nostres orígens”, va afegir Pérez, qui va fer esment del suport del Club a “joves pilots i del reconegut prestigi internacional com a organitzador rigorós de proves automobilístiques”.
També va revelar, en un sentit discurs, els ingredients bàsics per gestionar el sector empresarial i esportiu amb la màxima exigència i rigor: la visió, l’ambició, la competència, la innovació i el lideratge.
L’acte va acabar amb l’entrega de certificats als dirigents i amb la foto de família. El president de la FCP, Pere Hernàndez, també va assistir a l’acte de graduació.

IMG_3796 peke 2

IMG_3796 peke