TROBADA FCP LLIGA CATALANA 2022 A LES QUATRE DEMARCACIONS CATALANES

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha mantingut aquest cap de setmana una sèrie de reunions amb representants de clubs d’arreu de les quatre demarcacions de Catalunya. Aquestes trobades s’han realitzat al Club Tenis Reus Monterols, a l’Atlètic Terrassa Hockey Club, al Club Tenis Girona, i al Club Tenis Balaguer. En total, prop de 130 clubs hi ha pres part, en unes sessions encapçalades per Mateo Pérez i Jaume Pucurull, membres de la Comissió Esportiva de la Lliga Catalana.

Tanmateix, i durant les trobades, la FCP ha recollit els comentaris i propostes que els representants dels clubs han traslladat a la federació, de cara a la planificació de la Lliga Catalana 2022, i també s’ha fet balanç de la competició finalitzada enguany. Les sessions han estat marcades pel seu dinamisme i pel caràcter constructivista de les mateixes.

Finalitzades les reunions, s’ha fet entrega dels trofeus als equips que, tant en categoria femenina com masculina, han quedat campions de la Lliga Catalana. Joan Josep Jané, vicepresident de l’àrea clubs FCP; Xavier Ato, vicepresident econòmic FCP; Natàlia Satué, vocal de pàdel de Lleida i Eva Llonch, vocal de pàdel de Girona, han estat els responsables d’entregar els guardons als responsables dels equips.  

TARRAGONA

LLEIDA

GIRONA

BARCELONA