TROBADA DE LA UFEC AMB ELS CLUBS DE PÀDEL CATALANS

15.06.2017

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha portat a terme una trobada amb diferents representants dels clubs de pàdel d’arreu del territori català. Aquesta reunió ha servit perque Gerard Esteva, president de la UFEC, hagi conegut de primera mà quines són les inquietuds dels clubs de pàdel de Catalunya.
Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, ha acompanyat als representants dels diferents clubs que hi han assistit. Tanmateix la trobada també ha servit per conèixer amb més profunditat el Codi de l’Esport de Catalunya. El pàdel català també li ha transmès al president de la UFEC les idees i plantejament a desenvolupar en un esport en constant creixement a casa nostra.
Rafael Guayta, president del CT Barcino; Felip Rodenas, president del CT de La Salut; Domingo Goenaga, president del CE Laietà; Carles Valls, president del Pàdel Indoor Berguedà; Javier Molinos, president del Tarragona Pàdel Indoor; Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix i Josep Maria Biosca, president del Atlètic Terrassa Hockey Club han estat els assistents, juntament amb Daniel Vives, vicepresident de la FCP i el president, Pere Hernàndez. Per part de la UFEC hi han estat presents Jordi Sans, director esportiu i de relacions institucionals de la UFEC i el president de la UFEC, Gerard Esteva.

TROBADA 1

TROBADA 2