TRIOMF DE JUAN-LUQUE I RIVAS-MÁRQUEZ AL GRAN SLAM DEL REUS MONTEROLS

26.6.2017

El Trofeu Ciutat de Reus Gran Slam de Pàdel Peugeot Joaquin Oliva ha coronat com a guanyadors de primera categoria a Jordi Juan i David Luque, en categoria masculina, i a Núria Rivas i Noelia Márquez, en la femenina.
En nois Juan i David Luque s’han imposat a Ruben Rivera i Eduard Bainad per 6/2 i 6/4. Els campions ja havien deixat fora de combat en semifinals als números 1, Enric Sanmartí i Adrià Mercadal, per 4/6, 6/4 i 7/5, mentre que Rivera i Bainad s’havien desfet de Marc Badia i Roger Aromí per 6/3 i 7/6.

A Primera femenina Nuria Rivas-Noelia Márquez s’han imposat en la final a Maria Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro per 2/6, 6/2 i 6/2. En semifinals Eyheraguibel-Osoro van derrotar a Eva Gayoso i Nicole Traviesa per 6/4, 5/7 i 6/1 i Rivas-Márquez, a Cristina Gomis-Núria Rovira per 6/4 i 6/1.

A Tercera masculina els campions han estat Victor Hugo i Javier Charquero, per 6/2 i 6/3 davant Rubén Agra i David Clement.
L’entrega de trofeus va estar presidida per Jordi Compte, president del CT Reus Monterols; per Albert Rius, delegat a Tarragona de la FCP; Joaquim Enrech, regidor de l’Ajuntament de Reus i de Félix Oliva, gerent del concessionari Oliva Motors.

IMATGE GS REUS MONTEROLS