TRILLAS-BURSA I CONTRERAS-FERNÀNDEZ GUANYEN L’OPEN HEAD DEL CT CUNIT

La parella Albert Trillas i Sergio Bursa, a Primera categoria masculina, i el tàndem format per Andra Didoni i Rut Fernàndez a Tercera femenina, s’han proclamat campions de la prova del Circuit Open Head al Club Tennis Cunit.

Trillas-Bursa s’han imposat amb solvència en el duel pel títol als finalistes, Lucas Casella-Maxi Cejas, per un resultat de 6-3 i 6-2. En la final femenina de Tercera, les campiones Didoni-Fernàndez han vençut per 6-2 i 6-4 a les subcampiones, Annete Muller i Davinia Martos.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Maeloc Rivero i Pau Rodríguez, davant de José Antonio Puga i Eloy Borrueco. Els campions han resolt al seu favor el primer set per 6-3, però han hagut de suar de valent per guanyar el segon, que s’ha resolt al tie-break per 7-6.

Finalment a Quarta masculina el títol de l’Open Head del CT Cunit ha anat a parar a les mans de Francesc Betoret i Cristian Gil. Els vencedors han guanyat la final a Gonzalo Martín i Patrick Manzano per 6-0 i 6-2.

La pluja impedeix resoldre el desenllaç dels Open Head de La Riera Pàdel i del Club Tennis d’Aro

La pluja caiguda aquest dissabte a Montgat ha impedit la finalització de la prova que s’està celebrant a les instal·lacions de La Riera Pàdel. El pròxim cap de setmana es resoldran els quadres finals.

Idèntica situació la succeïda al Club Tennis d’Aro. La meteorologia no ha tingut clemència i les semifinals i finals de Primera masculina i femenina no s’han celebrat. Si que ho han pogut fer les finals de Tercera. Cesc Illa i Joaquim Riera en la masculina han guanyat per 6-4 i 6-3 a Francesc López i Enric Ruiz. En noies, Mar Muñoz i Emi Palacios han derrotat per 6-3 i 6-2 a Cristina Sánchez i Mònica Montiel.