TRIAY–SAINZ, NOVA PARELLA ASICS

10.1.2019

Les jugadores de la selecció catalana de pàdel, Gemma Triay i Lucía Sainz, són la nova aposta d’ASICS per al 2019. La parella lluirà roba, calçat i accessoris de la companyia japonesa durant el present curs. Lucía Sainz i Gemma Triay s’han mostrat “molt il·lusionades” amb el fitxatge i per poder compartir equip amb Bela i Lima, últims guanyadors del Màster del World Pàdel Tour 2018.
La marca Asics -patrocinadora oficial de la Federació Catalana de Pàdel (FCP)- vol reinventar el joc i per això aposta per una de les parelles més potents i espectaculars en pista del circuit femení. La dupla Sainz-Triay va finalitzar la temporada 2018 com la parella número 3 del World Padel Tour, ocupant a més la posició número 5 individual del rànquing mundial.

COMPTE D’INSTAGRAM
El fitxatge de la parella Triay-Sainz no és l’única novetat de Asics pel que fa al pàdel. I és que la marca ha estrenat un compte exclusiu d’Instagram dedicat a aquest esport (@asicspadel). En ella es mostraran novetats de productes, consells o informació sobre els seus ambaixadors del pàdel.

foto gemma lucia