TRIAY-SAINZ I RIVERA-BUENO ES CORONEN AMB EL CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN PLASTICBAND 2019

28.10.2019

La XXVII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel Open Plasticband ha coronat a Lucía Sainz i Gemma Triay en categoria femenina, i a Rubén Rivera i Toni Bueno en la masculina, com a campions de l’edició 2019 i que s’ha celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona.
La final femenina ha enfrontat a Sainz-Triay davant de Sara Pujals i Marta Marrero. Les guanyadores, que s’han estrenat com a campiones en aquesta competició, s’han imposat per 6-4 i 6-1 en la final. Com a parella Triay-Sainz havien disputat dos finals del Campionat de Catalunya Absolut i n’havien resultats sotscampiones l’any 2016 i 2017.
Pel que fa als homes, la parella Rivera-Bueno s’ha adjudicat en dos sets la final davant dels sotscampions, Enric Sanmartí i Tonet Sans, per un igualat marcador de 7-6 i 6-4. Aquesta era la tercera final d’un Campionat de Catalunya per Rubén Rivera, sotscampió en les dues anteriors, i la primera per Toni Bueno.
Un cop finalitzada les finals i en l’entrega de trofeus, el president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit d’un torneig que deixa un molt bon sabor de boca tot coincidint amb el 15è aniversari de la federació «l’excel·lent feina realitzada pels agents implicats en el campionat, el Congrés de pàdel català realitzat, l’alt nivell de la competició i el rècord d’inscrits amb 344 parelles demostren que un cop més hem estat a l’alçada. Felicitats a tota la comunitat de pàdel català». Recordem que enguany han participat 688 jugadors i jugadores en les 12 categories, nou d’elles masculines i tres de femenines, que han configurat el quadre de la XXVII edició de Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband 2019.
La FCP ha fet entrega d’una placa commemorativa al Reial Club de Polo de Barcelona, representada per Lucas Cabot i Ricard Cabot, membres de la junta del club barceloní, per la hospitalitat oferida durant la setmana de celebració del torneig. Entre la final masculina i la femenina s’ha portat a terme un reconeixement als menors del pàdel català i que van aconseguir pujar al podi en el darrer Campionat d’Espanya de Menors celebrat a Màlaga i al Campionat del Món de Menors jugat a Castelló.
L’entrega de trofeus ha estat presidida per Pere Hernàndez, màxim responsable de la FCP; Daniel Vives, vicepresident primer de la FCP; Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la FCP; Lucas Cabot i Ricard Cabot, membres de la junta directiva del RC Polo; Pere Vilà, representant territorial de l’Esport a Barcelona i Ricard Guimet, director comercial de Plasticband.
La Federació Catalana de Pàdel agraeix als patrocinadors: Plasticband, Asics, Head, Ara Vinc, Art Cervesers, ASISA i RACC Viatges; i també als col·laboradors: Siovan, Refruiting, Centre Abella, 100% Padel, Protsport i Wans el seu suport en la XXVIII edició del Campionat de Catalunya Absolut 2019 Open Plasticband.

Enllaç video: https://youtu.be/ekkbUkwjcPY

Video Final Masculina: https://www.youtube.com/watch?v=-1kOWjI51qM&t=54s

Video Final Femenina: https://www.youtube.com/watch?v=px5Qsvairl4

fcp.191027-04

fcp.191027-05

fcp.191027-08

fcp.191027-09

fcp.191027-10

fcp.191027-11