TONI BUENO I NELA BRITO «TENIM GANES DE TORNAR A COMPETIR»

Toni Bueno i Nela Brito han exposat clarament que «tenim ganes de tornar a competir oficialment, ara bé, tot està en mans de les autoritats». Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb dos autèntics números 1 del Circuit Català Absolut.

Toni Bueno, actual número 1 del Circuit Català Absolut masculí, ha explicat que «l’adrenalina de la competició la trobem a faltar i molt». Bueno ha assegurat que poder tornar a les pistes ha estat un pas important i que ara el punt de mira està posat en veure quan torna World Padel Tour i el Circuit Català «el que tenim clar és que el calendari d’enguany estarà molt comprimit i caldrà seleccionar el que es juga. És una situació nova per tots els padelers i a veure quins sóc els protocols de retorn de la competició».

Bueno, guardonat en la I edició de la Gala del Pàdel Català ha subratllat que «en l’aspecte anímic, el 2019 al Ruben Rivera i a mi, com a parella de joc, ens va reforçar i molt. Les hores de treball es van veure recompensades amb una temporada per tirar coets». El jugador barceloní ha posat en valor el títol que més bon sabor de boca li va deixar el 2019 «el Campionat de Catalunya Absolut sense cap mena de dubte era el tresor més preuat i aconseguir-lo va suposar una satisfacció interior molt gran. M’agradaria tornar-lo a guanyar enguany».

Per la seva part, Nela Brito, guardonada també a la Gala del Pàdel Català pel nº1 femení l’any passat, ha assegurat que «acabar de començar una temporada, estar aturats tantes setmanes i novament posar-te en marxa trastoca a qualsevol esportista. Ara bé, ara toca entrenar amb l’ànim de poder tornar a competir com més aviat millor». Brito també ha afegit que «el somriure i l’optimisme formen part del meu ADN i tot i que aquestes setmanes hem estat més sensibles amb el que estava passant, cal creure que com a societat i esportistes que som que tirarem endavant encara que sigui amb aquesta ‘nova normalitat’».

La jugadora argentina també ha posat en valor el Circuit Català Absolut femení  «és una competició d’alt nivell i que creix any rere any ja que la competitivitat augmenta cada temporada». Brito ha explicat que «amb Aranzazu Osoro l’any passat ens vam compenetrar formidablement, els resultats van acompanyar i guanyar sempre ajuda en el dia a dia» somriu. Brito també ha desvetllat en exclusiva que aquesta temporada farà parella amb la jugadora murciana, Araceli Martínez.

Tot i que de moment la temporada del Circuit Català Absolut es troba aturada fruit del coronavirus,  Toni Bueno i Nela Brito viuen l’actualitat de tot allò que envolta al pàdel amb molta responsabilitat. Tots dos són conscients que per fer front al coronavirus i guanyar-li la partida és una tasca col·lectiva.