“SIMPÒSIUM SOBRE LA INCLUSIÓ EN ELS CLUBS ESPORTIUS”

30.01.2018

El pròxim 15 de febrer a les 19:00 h tindrà lloc el “Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius” a l’Auditori 1899 del FC Barcelona (Travessera de les Corts, 65. Barcelona).
El Simpòsium està organitzat per la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya i amb el suport i implicació de la Federació ACELL, l’UFEC i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.
En aquest Simpòsium es vol conscienciar als clubs esportius d’incorporar seccions Special formades per persones amb discapacitat intel·lectual, en un club ordinari per una millor integració social del col·lectiu.
Fem extensiva aquesta invitació als clubs federats de la Federació Catalana de Pàdel perque pugueu assistir a aquest esdeveniment (gratuït) tant rellevant. És important l’assistència i la presència de la major part dels clubs catalans perquè d’aquesta manera es pugui seguir fent camí cap a una societat encara més inclusiva i integradora.
Durant l’acte també es lliuraran els IX Premis Nacionals Special Olympics Catalunya, amb el Premi d’honor a títol pòstum a Francesc Martínez de Foix.
https://www.ticketea.com/entradas-entrenamiento-simposium-sobre-la-inclusio-en-els-clubs-esportius/

INVITACIÓ