SERGI PUERTOLAS I MILENA ROJAS «ÉS UN HONOR ACABAR L’ANY COM A Nº1 JUNIOR»

 

Sergi Puertolas i Milena Rojas, números 1 en categoria Junior del pàdel català aquest darrer any, asseguren que «és tot un honor acabar l’any en la posició més alta del rànquing en un any que sens dubte no oblidarem pas». Puertolas i Rojas ho han deixat clar en les entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i que ha aixecat el teló aquesta primera setmana de desembre al canal oficial d’Instagram FCP.

Sergi Puertolas exposa que «he disfrutat molt tots aquests anys competint en el Circuit de Menors. Una etapa molt maca i tancar-la com a nº1 és una satisfacció». Puertolas, estudiant universitari de Geografia i  que prèviament a iniciar-se en el món del pàdel jugava a futbol, és conscient del canvi de passar a jugar ara el Circuit Català Absolut «em motiva molt la veritat. Hi ha grans jugadors dins del pàdel català i la millor manera de seguir millorant com a jugador és disputant partits contra ells». El jugador del Club Tennis Andrés Gimeno ha volgut destacar la gran tasca a nivell formatiu que realitza el club del Baix Llobregat «són grans professionals i bona part del que he aconseguit ha estat gràcies als seus consells dins i fora la pista».

Per la seva part Milena Rojas ha exposat que «el pàdel m’ha ajudat molt i els moments en que més he disfrutat ha estat en els partits amb molta pressió. M’agrada sentir-la alhora de jugar». Rojas, que enguany cursa primer curs de Biologia Ambiental, és conscient que el pàdel formatiu li ha brindat grans moments «on millor m’ho he passat ha estat amb la selecció catalana de pàdel de menors, la convivència amb els companys i companyes d’equip, la competició, tot plegat va ser fabulós. Disputar les semifinals d’un mundial també ho tinc guardat a la retina». La jugadora del Pàdel Indoor Mataró ha posat en valor el treball que es realitza al seu club «Pablo Crosetti i tot l’equip humà del club fan que et sentis part d’una gran família, i això m’ha encantat»

Sergi Puertolas i Milena Rojas han estat els primers protagonistes mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCP de les entrevistes al planter del pàdel català que enguany finalitzen com a nº1 del Circuit de Menors ASICS. La pròxima setmana els entrevistats seran en categoria cadet, Félix Linares, el dimarts 8 de desembre a les 19h i dijous 10 de desembre serà el torn de Laia Rodríguez, també a les 19h.