Selecció Catalana

Participar a la Selecció  és la màxima distinció i honor pel/per la jugador/a de pàdel, sent la més alta representació del pàdel de Catalunya en les competicions nacionals i/o esdeveniments que corresponguin.

La FCP planifica les seleccions catalanes per categories o modalitats segons la reglamentació de les competicions en les quals participa amb l’objectiu d’assolir sempre els millors resultats.

Els nostres seleccionadors i seleccionadores gestionen l’organització d’entrenaments i s’encarreguen de la selecció dels esportistes i els tècnics que han de formar part de les seleccions catalanes de pàdel i també de la preparació necessària per les competicions a les quals hagin de participar.

Durant l’any els nostres seleccionadors i les nostres seleccionadores reben formació  per part d’una psicòloga esportiva amb l’objectiu de donar eines i recursos per la gestió dels equips. Amb aquestes accions, la FCP vol aconseguir que tots els tècnics que lideren el projecte esportiu de les Seleccions tinguin una línia d’actuació comuna i adient per esdeveniments d’aquest tipus ja dominar la gestió de les persones en funció de les fases de selecció ajudarà la seva tasca.

La designació de jugadors de la Selecció per part dels seleccionadors ve definida per criteris tècnics com son la trajectòria esportiva dels jugadors, l’edat, l’evolució del rànquing i actual, la posició de joc i estat actual tant físic com de ritme de competició.

L’àrea esportiva de la FCP anunciarà per la seva pàgina web i pels canals de comunicació habituals la relació de jugadors i jugadores que formen part cada any de les diferents seleccions.