SATISFACCIÓ ENTRE L’ALUMNAT DEL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL 1 DE PÀDEL

Una vintena d’alumnes han finalitzat aquest cap de setmana a les piscines Joan Serra de Sabadell el curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel. Els exàmens del bloc específic, amb la prova de tècnica i tàctica, han posat el punt i final a un curs que va començar el passat 16 de setembre i que s’ha desenvolupat durant quatre caps de setmana.

Clàudia López, alumna participant del Curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel explica que «surto molt contenta dels coneixements que he après». López, del club VIP de Vilanova del Vallès, assegura que «ara se com organitzar una classe, la seva metodologia i d’altres aspectes. Realment he vist que sabia menys coses de les que em pensava i ara en se moltes més. Tenir aquest títol és una sortida laboral ja que a mi m’agrada molt el pàdel i el contacte amb els nens».

Per la seva part, Aleix Gené, del club Tot Pàdel, exposa que «el curs ha estat bastant bé, amb molta matèria i m’ha servit per apendre conceptes per com iniciar a algú que no ha practicat mai el pàdel» i apunta «porto dos anys jugant a pàdel i necessitava que algú específic del tema m’aconsellés en qüestions que desconeixia».

Les expectatives del curs s’han materialitzat segons en Kim Esteller, del club Pàdel Indoor Rubí «s’ha fet realitat tot allò que volia saber a nivell de pràctica com d’estudi. Ser un grup de vint alumnes ha fet que la interacció entre nosaltres i els professors hagi estat òptima». Esteller -que porta jugant a pàdel cinc anys- també ha comprovat «m’he adonat dels vicis adquirits en la nostra pràctica habitual i que gràcies al curs aconsegueixes saber la tècnica i pràctica correcta».

La valoració d’Igor Tàrrega, del club Pàdel Barcelona – el Prat és positiva «estic content malgrat les circumstàncies de la Covid-19 d’haver portat a terme el curs i d’haver estat aprenent conceptes nous. Al format del curs li poso un nou». Tàrrega focalitza que «conèixer gent nova interessada en el pàdel també m’ha agradat molt. És un esport que està in crescendo i tenir aquesta formació complementaria em pot fer trobar feina en algun club».

Marc Ruiz, del Cercle Sabadellès 1856 explica que «desconeixia algus aspectes tècnics que deu ni do la importància que tenen. Fins hi tot he canviat la meva manera de jugar». Ruiz fa dos anys que practica el pàdel i «poc a poc vaig aprenent més de pàdel i confio en poder dedicar molt més temps a la meva passió. Estic molt content».

En curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel que ha organitzat la Federació Catalana de Pàdel hi han participat el psicòleg esportiu, Oriol Mercadé, el preparador físic Marc Triquell i Meritxell Ibañez, directora i formadora de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP). La tècnica i tàctica del pàdel ha anat a càrrec de Carlos Obradors i la temàtica sobre lesions esportives l’ha impartit Ignacio Muro.