SANMARTÍ-SANS I PUJALS-TRAVIESA GUANYEN LA 1a PROVA DE 2021 DEL CIRCUIT CATALÀ ABSOLUT

La parella formada per Enric Sanmartí i Tonet Sans en categoria masculina i la integrada per Sara Pujals i Nicole Traviesa en femenina, han imposat la seva llei en la primera prova de 2021 del Circuit Català Absolut. Les dues parelles s’han fet amb el títol de la prova de Gran Slam disputada a les pistes del Pàdel Center Penedès. Un torneig amb una participació de 129 parelles.

En la final masculina els campions s’han vist les cares davant de la parella número 2, Ruben Rivera i Denis Tomàs Perino. Els guanyadors han demostrat la seva solvència resolent la final al seu favor per un doble 6 a 3. En noies, Pujals-Traviesa també han fet caure la balança al seu favor en dos sets, després d’imposar-se per un doble 6 a 4 a Núria Rovira i Cristina Gomis.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Guillem Ballesteros i Albert Pradell després de guanyar la final per 6-4 i 4-0,  després de produir-se la retirada dels finalistes, Jordi Pi i Pere Valls, per una lesió al canell de Jordi Pi, que li ha impedit poder continuar disputant el partit. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Adrià Pastor i Àngel Luis Sanz després de derrotar per un doble 6 a 4 a David Mercadé i Jesús Gracia.

Pròxim Gran Slam de la temporada: Tennis Despí

El segon Gran Slam d’aquesta present temporada es jugarà a les pistes del Tennis Despí. Preferiblement la competició es disputarà els dies 1, 2, 8 i 9 de maig. Les inscripcions per poder-hi participar estan obertes fins el dimarts 27 d’abril a les 10h.