SANMARTÍ-SANS I POZUELO-TENA REGNEN EN EL SUPER GRAN SLAM DEL CT LLEIDA

Tonet Sans i Enric Sanmartí s’han proclamat campions de Primera categoria masculina en el Super Gran Slam celebrat a les pistes del CT Lleida, després de guanyar a Ruben Rivera i Ferran Insa per un marcador de 6-3 i 6-1. Els campions han assegurat que «la veritat és que avui tot ens ha sortit de cara des de l’inici del partit. Ens hem trobat molt còmodes amb el nostre joc i hem pogut assaborir per fi un triomf a La Terra Ferma aquesta temporada, ja que ens altres dos tornejos disputats no ho havíem pogut aconseguir. Estem molt satisfets de com ha anat la final i felicitem als nostres rivals».

A Primera femenina la victòria ha estat per la parella formada per Ainara Pozuelo i Lara Tena. Les campiones s’han imposat en una final molt llarga i intensa a Lara Arruabarrena i Agostina Szyller, per 7-6, 4-6 i 7-6. Les vencedores han explicat que «ha estat una final majúscula, amb molta tensió, amb moments de tot i que semblava que podia caure de qualsevol costat. Per petits detalls ho hem aconseguit i estem molt contentes. Les quatre jugadores hem fet gaudir i molt al públic aquí present i ens satisfà molt el regust del triomf».

A Tercera masculina els campions han estat Ramón Vilanova i Sergi Palomo, per 7-5 i 6-0 davant de Manel Torras i Alberto Gómez. A Tercera femenina s’han proclamat campiones Dalia Acosta i Irene Altés després de resoldre per 6-3, 2-6 i 6-0 la final enfront a Alba Carmona i Marta Guzmán.  

Les finals de diumenge han posat punt i final a set dies de competició, amb bona afluència de públic presenciant el Super Gran Slam del CT Lleida i en que les semifinals i les finals s’han retransmès en directe pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

L’entrega de trofeus ha disposat de la presència de José Luis Solans, president del CT Lleida; de Natàlia Satué, vocal de pàdel a Lleida de la FCP; de Paco Cerdà, Tinent d’alcalde de promoció econòmica i emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; de Quim Puyuelo, responsable esportiu del CT Lleida i d’Anna Fillat, delegada a Lleida de la FCP.