SANMARTÍ-SANS I OSORO-NAVARRO S’EMPORTEN L’SLAM DEL CLUB TENNIS MASNOU

Enric Sanmartí i Tonet Sans a 1ª categoria masculina i Aranzazu Osoro i Teresa Navarro a 1ª femenina, han conquerit l’Slam disputat a les instal·lacions del Club Tennis Masnou i que ha finalitzat aquest diumenge.

La final masculina enfrontava als campions davant de la parella formada per Ricky Martínez i Guille Casal. Sanmartí-Sans han resolt al seu favor el primer set per 6-3, per després adjudicar-se també el segon per 6-4. En noies, Osoro-Navarro, han disputat una final molt igualada davant de Jessica Castelló i Anna Cortiles. Les guanyadores s’han imposat per un marcador de 6-4 i 7-6.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Gerard Roca i Xavi Bartolomé després de guanyar la final per 6-2, 4-6 i 6-1 davant de Javi Iranzo i Xavi Martínez. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Joan Casamitjana i Armand Tapia per un marcador de 6-1 i 6-3 a Rafa Peris i Guillem Pujol.

Les finals i l’entrega de trofeus ha disposat de la presència de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

Pròxima cita del Circuit Català Absolut: del 4 al 11 d’octubre al Club Esportiu Vall Parc

El Club Esportiu Vall Parc serà la seu del primer Super Gran Slam de la temporada. Del 4 al 11 d’octubre les pistes del club situat a peus de la serra de Collserola acollirà aquesta important cita esportiva. Les finals de 1ª categoria es jugaran diumenge 11 d’octubre i es retransmetran pel canal oficial de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel.