SANMARTÍ-SANS I OSORO-BRITO VENCEN EN L’SLAM JUGAT AL PÀDEL BARCELONA – EL PRAT

Enric Sanmartí i Tonet Sans a 1ª categoria masculina i Aranzazu Osoro i Nela Brito a 1ª femenina, s’han imposat en l’Slam jugat a les instal·lacions del club Pàdel Barcelona – el Prat i que ha finalitzat aquest cap de setmana.

La final masculina enfrontava als campions davant de la parella formada per Aitor Garcia i Gerard Godó. Sanmartí-Sans han resolt al seu favor el primer set per 6-1, per posteriorment adjudicar-se també el segon per 6-4. En noies, Osoro-Brito no han donat opció a les seves rivals, Xènia Clascà i Sara Pujals, a qui han derrotat per un marcador de 6-0 i 6-1.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Juan Lizariturry i Tomas Muhlenberg  després de guanyar la final per 6-4 i 6-2 davant de Àlex Rodríguez i Álvaro Solà. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Ferran Català i Isidro Mañosa després de derrotar per 6-0 i 6-4 a Jesús Santos i Igor Tàrrega.

Ànims en la recuperació de David Luque i Rubén Rivera

La parella formada per David Luque i Andrés Britos, no van poder jugar el seu partit de semifinals davant d’Enric Sanmartí i Tonet Sans, per una lesió a l’esquena patida per part de David Luque. Per la seva part, en l’altra semifinal, Rubén Rivera i Toni Bueno es van haver de retirar en el segon set del seu duel davant de Gerard Godó i Aitor Garcia per una lesió al tendó d’aquiles de Rubén Rivera.

La Federació Catalana de Pàdel envia molts ànims a tots dos jugadors i els desitja una ràpida recuperació per veure’ls novament disputant el Circuit Català Absolut.

Pròxima cita del 13 al 20 de setembre al Catalunya Pàdel Club

Santa Perpètua de Moguda serà la seu de la pròxima cita del calendari del Circuit Català Absolut. Les pistes del Catalunya Pàdel Club acolliran el Gran Slam que s’hi jugarà del 13 al 20 de setembre. El club, amb un any de vida i amb molta il·lusió per organitzar aquesta competició,  acollirà aquesta prova FCdP a les seves instal·lacions, on disposa de 6 pistes panoràmiques i 4 cobertes.

CAMPIONES 1ª CAT. FEMENINA
SOTSCAMPIONES 1ª CAT. FEMENINA
CAMPIONS 1ª CAT. MASCULINA
SOTSCAMPIONS 1ª CAT. MASCULINA