RIVERA-BUENO I OSORO-BRITO SUMEN EL PRIMER SUPER GRAN SLAM DE LA TEMPORADA

Les parelles formades per Rubén Rivera i Toni Bueno a 1ª categoria masculina i Aranzazu Osoro i Nela Brito a 1ª femenina, s’han adjudicat el primer Super Gran Slam de la temporada i que ha finalitzat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Club Esportiu Vall Parc. Una competició on hi han participat 195 parelles.

La final masculina, ha reeditat la del Campionat de Catalunya Open Plastic Band del 2019, un duel entre els mateixos protagonistes: Rubén Rivera i Toni Bueno davant d’Enric Sanmartí i Tonet Sans. Un partit vibrant, amb màxima igualtat entre els oponents i que ha necessitat de dos tie-breaks per decidir la parella guanyadora. Els actuals números u del Circuit Català Absolut, Rivera-Bueno, l’han fet seu per un doble 7-6. Toni Bueno ha apuntat que «darrerament no havíem desplegat el nostre millor joc i aquest triomf ens ha fet retrobar amb nosaltres mateixos en un matx molt parell». Per la seva part Enric Sanmartí ha destacat que «els petits detalls han marcat la final, podia haver caigut d’un costat o d’un altre. L’esport ens donarà un altra oportunitat segur».

La final femenina ha tingut un clar color argentí. Nela Brito i Aranzazu no han donat opció a la parella revelació del Super Gran Slam, formada per les joves Eugenia Guimet i Sofía Saiz. Nela Brito i Aranzazu han derrotat per 6-1 i 6-2 a la parella catalano-balear demostrant una vegada més la solidesa que atresoren dins de la pista. Finalitzada la final Nela Brito ha assegurat que «la satisfacció és màxima d’haver aconseguit el títol de Vall Parc i agraïdes a la FCdP per l’esforç que fa dins d’aquesta ‘nova normalitat’ de que puguem gaudir del nostre esport». Per la seva part Eugenia Guimet comenta que «estem molt contentes del paper que hem fet, ja que veníem de jugar des de segona categoria i ha estat una gran experiència per nosaltres».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Marc Badia i Luís Llorens resolent la final al seu favor per 6-3 i 6-2 davant de Marc Fontanet i Jhon Ceballos. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Sergi Martins i Oriol Vidal després de derrotar per 6-4, 3-6 i 6-3 a Álvaro Solà i Gerard Gimeno. A Cinquena masculina els guanyadors han estat Joel Olivera i Gerard Vila després de derrotar per un doble 6-3 a Ignacio Ferrer i Ferran Gonzàlez. A Sisena masculina, Jordi Pi i Pere Valls, s’han imposat 4-6, 6-4 i   6-1 a Omar Ainiceder Aguirre i Franco Feitt. 

Aquesta setmana segon Super Gran Slam de la temporada

Fins el pròxim diumenge el millor pàdel català té una cita amb el segon Super Gran Slam d’aquest 2020. La prova es disputa a les pistes del Club Esportiu Valldoreix. Dissabte les semifinals i diumenge les finals es podran veure pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel.