SANMARTÍ-SANS I OSORO-BRITO ES CORONEN CAMPIONS AL CATALUNYA PÀDEL CLUB

Enric Sanmartí-Tonet Sans i Aranzazu Osoro-Nela Brito han tornat a imposar la seva llei en el Circuit Català Absolut. Una setmana després de fer-se amb l’Slam jugat al Pàdel Barcelona –el Prat, les dues parelles han sumat el segon títol consecutiu després d’imposar-se en el Gran Slam celebrat a les pistes del Catalunya Pàdel Club.

En la final masculina els campions es veien les cares amb la parella número 1 de Catalunya, Ruben Rivera i Toni Bueno. Un disputadíssim primer set queia del cantó de Sanmartí-Sans al tie break per  7-6. El segon set els campions el perdien per un clar 1-6 per posteriorment anotar-se el tercer per 6-4. En noies, Osoro-Brito no han donat opció a les seves rivals, Xènia Clascà i Sara Pujals, amb qui també es van enfrontar en l’anterior cita al Pàdel Barcelona – el Prat. Les campiones han resolt el partit per un clar 6-2 i 6-1.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Marc Fontanet i Sebastian Ceballos després de guanyar la final per 7-5 i 6-4 davant de Jan Aurich i Édgar Oliver. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Xavier Arquerons i Ignacio Sáez després de derrotar per 6-4 i 6-1 a Eric Alcaraz i Ruben Gallego.

L’entrega de trofeus del Gran Slam celebrat a les pistes del Catalunya Pàdel Club ha disposat de la presència de Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

Pròxima cita del 20 al 27 de setembre al Club Tennis Masnou

Masnou és la seu de la pròxima cita del calendari del Circuit Català Absolut. Les pistes del CT Masnou acullen el V Slam que s’hi juga fins diumenge 27 de setembre. Una competició amb la participació de 135 parelles.