SANMARTÍ-SANS I CORTILES-CASTELLÓ GUANYEN EL PRIMER TÍTOL EN LA REPRESA DE LA COMPETICIÓ DEL CIRCUIT CATALÀ ABSOLUT

Enric Sanmartí i Tonet Sans a 1ª categoria masculina i Anna Cortiles i Jessica Castelló a 1ª femenina han aconseguit el primer títol del Circuit Català Absolut en la represa de la competició. Les dues parelles s’han imposat en l’Slam finalitzat a les instal·lacions del Padelarium Gavà.

Cortiles i Castelló s’han imposat en la final a les sotscampiones Ingrid Van Boven i Lara Tena. La final no s’ha pogut acabar per la lesió al bessó de Van Boven quan el resultat era de 6-1 i 4-1. En categoria masculina Sanmartí-Sans s’han alçat amb el títol després d’aixecar un marcador advers, després de perdre el primer set per 4-6 davant de Ruben Rivera i Toni Bueno, per acabar guanyant els dos següents per 7-6 i 6-2.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Mario Vigara i Oier Zua Zua resolent la final al seu favor per un doble 6-2 davant de Álvaro Alcalde i Albert Porta. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Marc Cornella i Carles Miro després de derrotar per 6-3 i 6-4 a Daniel Garcia i José Aguilar. A Cinquena masculina Javier Alcalá i Òscar Aguilar han guanyat per 7-6, 3-6 i 7-5 a Felipe Assef i Paco Benítez.

El cicle d’entrevistes FCdP entrevista a Laia Bonilla, Pablo Burdeos i Sergio Bursa.

Laia Bonilla (dimarts a les 12h) i Pablo Burdeos (divendres a les 12h) són els protagonistes aquesta setmana en el cicle d’entrevistes del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP). Tots dos jugadors, guardonats en la I Gala del Pàdel Català per haver estat els nº1 del Circuit Provincial de Lleida l’any 2019, ens explicaran les sensacions d’haver finalitzat l’any passat en la posició més alta del rànquing provincial de Tarragona.

Tanmateix, Sergio Bursa, número 1 del Circuit Provincial 2019 de Tarragona i també premiat a la Gala, serà entrevistat el dijous a les 12h del migdia.