SANMARTÍ-SANS I CORTILES-CASTELLÓ CAMPIONS EN EL GRAN SLAM DEL GOLF COSTA DAURADA

Tonet Sans i Enric Sanmartí s’han proclamat campions de Primera categoria masculina en el Gran Slam celebrat a les pistes del Golf Costa Daurada, després d’imposar-se a Toni Bueno i Rubén Rivera per 6-3 i  6-2. 

A Primera femenina el triomf ha estat per la parella Anna Cortiles i Jessica Castelló. Les campiones s’han imposat per un doble 6-2, a les subcampiones, la parella formada per Cristina Gomis i Laia Bonilla. 

A Tercera masculina els campions han estat Fernando Troyano i Rubén Bardal, per 6-4 i 6-3 davant de Octavi Cuñat i Marc Bertran. A Tercera femenina s’han proclamat campiones Mireia Figueres i Abril Roca, després de resoldre per 6-1, 4-6 i 6-2 la final enfront a Sabina Van Haaften i Maite Caneda.  Finalment a Quarta masculina els campions han estat José Antonio Tovar i Àlex López, superant per  6-3 i 7-5 als finalistes, Gerard Marcó i Aleix Martí.

Les finals de diumenge han posat punt i final a set dies de competicions, amb gran afluència de públic presenciant el Gran Slam del Golf Costa Daurada i en el que 270 jugadors i jugadores han pres part.  

Helena San Martín, vicepresidenta institucional de la Federació Catalana de Pàdel i Elga Molina, vocal de pàdel de Tarragona de  la Federació Catalana de Pàdel i Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i gimnàs DIR del Golf Costa Daurada, han lliurat els premis i trofeus en les diferents categories. 

Aquesta setmana Super Gran Slam a Santa Perpètua de Mogoda

Les pistes del Catalunya Pàdel Club acullen fins el pròxim diumenge un Super Gran Slam amb la participació de 153 parelles. Les semifinals de dissabte tarda i les finals de diumenge matí seran retransmeses pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel.