SANMARTÍ-SANS I CORTILES-CASTELLÓ CAMPIONS DEL SUPER GRAN SLAM DEL GOLF COSTA DAURADA

Tonet Sans i Enric Sanmartí s’han proclamat campions de Primera categoria masculina en el Super Gran Slam celebrat a les pistes del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, després de guanyar a Roger Aromí i Ferran Insa per 2-6, 6-1 i 6-2. Els campions han assegurat que «ens ha costat enganxar-nos al partit, però després de perdre el primer set hem sabut reaccionar. Posteriorment hem errat molt menys i hem estat fidels a la nostra identitat a la pista i hem guanyat la final davant d’uns oponents que ens ho han posat molt difícil».

A Primera femenina el triomf ha estat per la parella formada per Anna Cortiles i Jessica Castelló. Les campiones s’han imposat per 6-4, 3-6 i 6-4, a les subcampiones, la dupla integrada per Lara Tena i Ainara Pozuelo. Les vencedores han explicat que «tot i que no ens hem sentit còmodes durant la final, ja que hem estat bastant irregulars, el més important és que hem guanyat i això ens satisfà molt».

A Tercera masculina els campions han estat Xavi Pueyo i Raúl Hernández, per 6-3 i 6-1 davant de Sergio Rodríguez i Francisco Jesús Fernández. A Tercera femenina s’han proclamat campiones Erika Mesa i Aina Porta, després de resoldre per 6-1 i 6-0 la final enfront a ElisendaSans i Dalia Acosta.  Finalment a Quarta masculina els campions han estat Manuel Pérez i Nil Rodríguez, superant per 4-6, 6-2 i 6-4 als finalistes, Ricard Rodríguez i Francesc Xavier Peregrino.

Les finals de diumenge han posat punt i final a set dies de competició, amb gran afluència de públic presenciant el Super Gran Slam del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center i en el que 130 jugadors i jugadores han pres part. L’entrega de trofeus ha disposat de la presència d’Elga Molina, vocal de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) al Camp de Tarragona; de Meritxell Ibañez, directora esportiva de la FCP i de Xavi Pueyo, director de pàdel, tennis i del DiR Golf Costa Daurada.

Aquesta setmana Gran Slam al CUB de Cambrils abans de l’aturada per vacances

 Les pistes del CUB de Cambrils acullen fins el pròxim diumenge dia 31 de juliol un Gran Slam amb la participació de 95 parelles. Aquesta és la darrera prova del Circuit Català Cupra abans de l’aturada de la competició per les vacances d’estiu.