SANMARTÍ-SANS I BELLVER-GUINART GUANYEN EL SUPER GRAN SLAM DEL CATALUNYA PÀDEL CLUB

Les parelles formades per Sandra Bellver i Marina Guinart a Primera categoria femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina, s’han adjudicat la tercera cita de Super Gran Slam de la temporada i que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del Catalunya Pàdel Club. Una competició on hi han participat un total de 153 parelles.

La final masculina enfrontava a Enric Sanmartí i a Tonet Sans davant de Rubén Rivera i Toni Bueno, parella 1 i 2 del torneig. Un duel en el que la parella Sanmartí-Sans s’ha imposat als seus rivals per un doble 6-3, adjudicant-se així el seu segon títol de Super Gran Slam en el que va de temporada. Els campions han destacat que «el torneig ens ha deixat molt bones sensacions, la final ha estat gairebé perfecta i hem demostrat estar a un molt bon nivell. Un triomf que ens deixa molt bon regust de boca».

En la final femenina Sandra Bellver i Marina Guinart han aconseguit el seu primer títol de Super Gran Slam del 2021 després de resoldre per un doble 6-2 el seu partit davant de Núria Rivas i Eugenia Guimet.  Un cop acabada la final les campiones han assegurat que «fa poc que juguem juntes i la millor manera d’anar-nos compenetrant és amb resultats com aquest. La victòria i el que ha estat el torneig ens han estat molt útils per seguir fent camí i intentar així sumar més èxits com a parella del Circuit Català».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Xavier Arquerons i Joe Subias, per WO davant de Joaquim Garcia i Aldo Santolalla. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Mariano Hellín i David Rodríguez després de derrotar per 7-5, 4-6 i 6-3 a Daniel jerez i Sergi Llarch. A Cinquena masculina els guanyadors han estat Denís Díez i David García, per 4-6, 6-4 i 7-5 enfront de Marc Escola i Roger Escola.

El president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Felip Ródenas, ha presenciat les finals masculina i femenina i també ha participat en l’acte d’entrega de trofeus. També n’han estat partícips Jessica Valverde i Albert Guasch, directors esportius del Catalunya Pàdel Club.