SANMARTÍ-BAINAD I OSORO-BRITO S’EMPORTEN EL GRAN SLAM DEL VALL PARC

21.08.2018

La parella formada per Enric Sanmartí i Eduard Bainad, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat al Club Esportiu Vall Parc i que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Sanmartí-Bainad han derrotat per 6-3 i 6-2 als finalistes, la parella integrada per Rubén Rivera i Toni Bueno. En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Eva Gayoso i Ingrid Van Boven per un marcador de 6-4 i 6-2.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Sergi Martins i Sergi Jiménez després de doblegar per un doble 6 a 2 a Valeri Jonama i Pol Ferreres. A Quarta masculina, Edgar Espla i Luís Querol han estat els campions.
Les finals del Gran Slam del Club Esportiu Vall Parc han comptat amb la presència de Miquel Bayona, delegat de Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, qui també ha participat en l’entrega de trofeus als campions, campiones i finalistes.
El Circuit Català atura la seva competició tot coincidint amb l’aturada de vacances. La competició tornarà el pròxim mes de setembre, concretament del 2 al 9, amb la disputa del Gran Slam del Club de Tennis Manresa.

CAMPIONES GRAN SLAM VALLPARC

CAMPIONS GRAN SLAM VALLPARC

GRUP GRAN SLAM VALLPARC