SÁNCHEZ-OSORO I LUQUE-JUAN, CAMPIONS DEL SUPER GRAN SLAM DEL SANT JUST PÀDEL CLUB

19.06.2017

Ari Sánchez i Aranzazu Osoro, a Primera femenina, i David Luque i Jordi Juan, a Primera masculina, s’han proclamat brillants vencedors del Super Gran Slam de pàdel disputat a les pistes del Sant Just Pàdel Club i que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Sánchez-Osoro han derrotat en la gran final a la parella formada per Sara Pujals i Delfina Cloe per un doble 6 a 2. A Primera masculina els triumfadors han estat David Luque i Jordi Juan que han derrotat per 7-6, 2-6 i 6-2 a Toni Bueno i Javi Escalante en un partit vibrant i amb un emocionant primer set resolt en el tie-break.
A Tercera masculina han guanyat Àlex Soler i Christian Pedrosa després de desfer-se per un doble 6-2 de Marc Aliana i Sergi Guimet; a Quarta masculina el títol ha estat per Fernando López Fonta i Borja Pujol al imposar-se per 6-3 i 7-6 a Carles Quer i Oriol Gómez; i a Cinquena masculina el Super Gran Slam se’l han emportat Javi Corominas i Oriol Bernal després de guanyar 6-1 i 6-2 a Javi Pujol i José Olivier.
Miquel Bayona, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Barcelona, conjuntament amb la resta d’assistents, va estar present en l’entrega de trofeus d’un Super Gran Slam que va aplegar un nombrós públic a les instal·lacions del Sant Just Pàdel Club.

SUPER GRAN SLAM SANT JUST PADEL CLUB