SAINZ-TRIAY I BUENO-ESCALANTE GUANYEN EL GRAN SLAM DEL FIBRA ESPORTS CLUB

08.05.2017

Lucía Sáinz i Gemma Triay a Primera femenina i Toni Bueno i Héctor Escalante a Primera masculina s’han proclamat aquest cap de setmana campions del Gran Slam celebrat a les instal·lacions del Fibra Esports Club.

Sáinz i Triay han disputat la final femenina davant de la parella formada per Noelia Márquez i Núria Rivas. Aquesta s’ha resolt en dos sets de forma clara amb un resultat de 6-1 i 6-4. En la masculina Enric Sanmartí i Gerard Company han caigut derrotats davant de la parella Toni Bueno-Javi Escalante per 2-6 i 6-7.

A Tercera masculina els campions han estat la parella Joel Murias-Farsad Shahi, a Quarta masculina el títol ha estat per Antonio Rodríguez i Adrià Martínez, mentre que a Cinquena masculina els guanyadors han estat Sergi Jiménez i Toni Pi.

El Gran Slam del Fibra Esports Club ha estat un èxit de participació on s’ha vist molt bon pàdel i una gran assistència d’espectadors. Així mateix cal destacar que les finals de Primera masculina i femenina es van poder veure en directe i per streaming gràcies a la iniciativa conjunta de Tiempo de Pádel i Pádel Televisión. Una prova pilot i que va ser seguida per més de 1.500 usuaris i que li ha donat més visibilitat al Circuit Català de Pàdel.

GRAN SLAM FIBRA SPORTS CLUB_