ROLL UP DISPLAYS MEDIA PRINTING SL ÉS NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE LA FCP

Alejandro Fernández, administrador de l’entitat Roll Up Displays Media Printing SL i Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel han segellat l’acord entre ambdues entitats i que les vincula fins a finals del 2025. Roll Up Displays Media Printing s’especialitza en la producció, comercialització i disseny de displays i suports publicitaris i vol promocionar la seva imatge corporativa i associar-la positivament als valors de l’esport del pàdel català.  

Roll Up Displays Media Printing, amb seu a l’Hospitalet del Llobregat, s’encarregarà de realitzar el subministrament de suports publicitaris pels esdeveniments esportius i institucionals de la Federació Catalana de Pàdel i també oferirà avantatges als clubs federats. A més, Roll Up Displays Media Printing es converteix també en patrocinador de la Selecció Catalana de Pàdel, amb presència en l’uniforme de joc del combinat català.

Durant la signatura de la vinculació, el president Felip Ródenas, ha exposat a Alejandro Fernàndez el bon estat de salut del pàdel català, amb més de 20.000 llicències i 279 clubs federats.