RODRÍGUEZ-HERRADA I SANMARTÍ-SANS GUANYEN L’SLAM DEL INDOOR DIR SANT CUGAT

Laia Rodríguez i Mireia Herrada, a Primera femenina, i Enric Sanmartí i Tonet Sans, a Primera masculina, s’han proclamat guanyadors de l’Slam que ha finalitzat aquest diumenge al Indoor DiR Sant Cugat i on han participat 268 parelles. La participació més alta registrada aquest 2021 en un torneig del Circuit Català Absolut, només per sota del 28è Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband.

Les joves guanyadores de la final femenina han resolt la final per 6-3 i 6-2 davant la parella subcampiona, la formada per les experimentades jugadores Núria Rovira i Sandra Bellver. Per la seva part la final masculina ha tingut com a guanyadors a Sanmartí-Sans, que han doblegat per 6-3 i 6-4 als finalistes, Roger Aromí i Ferran Insa.

A Tercera masculina han guanyat Oriol Vidal i Jan Pallarès per 6-4, 3-6 i 6-4 davant de Xavi Soler i Rubén Bosch; a Tercera femenina han vençut Ona Hernández i Alexia Márquez per 6-4 i 6-2 a Alba Carmona i Bàrbara Sancho. A Quarta masculina, Oliver Morales i Ian Saló són els guanyadors per WO davant de Nil Vilar i Aran Vera. A Quarta femenina, Mariona Tenas i Elia Ventura han fet seva la final, per 6-3 i 6-1 davant de Montserrat Guinart i Ainoa Ortiz.

A Cinquena masculina el títol ha anat a parar a les mans de Javi Bertran i Joan Marc Cassany per 6-3 i 6-1 enfront de Víctor Heras i Marc Castelló. A Sisena masculina, la dúpla formada per Juan Antonio Raya i Jordi Espadas s’ha desfet en la final per 6-2 i 7-6 als germans Martí i Marc Casas. Finalment a Setena Masculina, Lluís Porcar i Daniel Arroyo han doblegat per 6-4 i 7-6 a Marc Molas i Ferran Lorenzo.

El president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Felip Ródenas, ha presenciat les finals i ha participat en l’entrega de trofeus de l’Slam al Indoor DiR Sant Cugat.