RIVERA-BUENO I OSORO-BRITO GUANYEN EL SEU SEGON SUPER GRAN SLAM A VALLDOREIX

27.05.2019

La parella formada per Toni Bueno i Rubén Rivera, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro i Nela Brito, a Primera femenina, han aconseguit el seu segon títol de Super Gran Slam de la temporada després d’imposar-se a Valldoreix.
Rivera-Bueno s’han imposat per 6 a 2 en el primer set als finalistes, la parella formada per Jordi Muñoz i David Luque. Per indisposició de Jordi Muñoz, que no podia continuar a pista, el segon set ja no començava i la final queia del costat de Rivera-Bueno, que després d’haver guanyat el Super Gran Slam del CT Tarragona, aconseguien el segon títol de forma consecutiva.
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito, no van donar opció a les finalistes, Nicole Traviesa i Alix Collombon, a qui van derrotar per un marcador de 6 a 1 i 6 a 2. Després del triomf aconseguit a Vallparc, la parella argentina aconsegueix el segon Super Gran Slam de la temporada de les tres cites disputades.
A Quarta categoria masculina els vencedors de la prova han estat Aleix Vilalta i Belar Vera, després d’imposar-se per 6-4, 6-7 i 6-3 a Daniel Martínez i Jonathan Tornero. A Tercera masculina Samuel Jones i Walef Vinicius s’han adjudicat el Gran Slam davant de Humbert Tura i Jordi Español per 6-3, 6-7 i 6-3.
Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix; Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, han assistit a les finals i han participat en l’entrega de trofeus a campions, campiones i finalistes.
Tercera retransmissió del canal de youtube de la FCP del 2019
Les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix –torneig on hi han participat 310 jugadors i jugadores- s’han pogut veure directe aquest diumenge per la tarda per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Les visualitzacions de les finals han superat les 1370.
La pròxima cita esportiva que es podrà veure pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel seran les finals del Super Gran Slam del Indoor Bergadà, competició que es jugarà del 30 de juny al 7 de juliol.

GRUP SUPER GRAN SLAM CE VALLDOREIX peke