RIVERA-BUENO I OSORO-BRITO CAMPIONS DEL GRAN SLAM DEL GOLF COSTA DAURADA

Les parelles formades per Rubén Rivera i Toni Bueno a 1ª categoria masculina i Aranzazu Osoro i Nela Brito a 1ª femenina, s’han adjudicat el Gran Slam disputat a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

La final masculina, que reeditava la de fa una setmana al Padelarium Gavà, enfrontava a Rivera-Bueno davant d’Enric Sanmartí i Tonet Sans. A diferència del cap de setmana passat, aquest cop el triomf ha caigut del cantó de la parella barcelonina que s’ha imposat per 7-6 i 6-1 a Sanmartí-Sans. En fèmines, les jugadores argentines Osoro-Brito han resolt al seu favor per 7-6 i 6-3 davant d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, que també van ser campiones a Gavà.

A Tercera masculina els guanyadors han estat lberto Bozalongo i Alex Valeriano resolent la final al seu favor per un doble 6-4 davant de Aleix Vaquer i Josep Pau Pujol. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Alejandro Calle i Carlos Guasch després de derrotar per 6-1, 2-6 i 6-4 a Marti Diaz i Daniel Ramos. A Quarta femenina les guanyadores han estat Esther Muelas i Sabina Velasco després de derrotar per 7-5 i 6-0 a Nikki Bowen i Nekane De La Hormaza.

El cicle d’entrevistes FCdP entrevista a David Díaz i Gerard Company

David Díaz (dimarts a les 12h) i Gerard Company (divendres a les 12h) són els protagonistes aquesta setmana del cicle d’entrevistes del pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

David Díaz va ser guardonat en la I edició de la Gala del Pàdel Català per haver estat el nº1 del Circuit Provincial de Girona l’any 2019. Tanmateix, Gerard Company és el jugador gironí amb més títols del Campionat de Catalunya Absolut per Parelles amb un total de 5 trofeus.