RIVERA-BUENO I BELLVER-GUINART S’IMPOSEN EN EL GRAN SLAM DEL CT MASNOU

La parella formada per Sandra Bellver i Marina Guinart en categoria femenina i la formada per Ruben Rivera i Toni Bueno a la masculina s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les pistes del Club Tennis Masnou i que ha finalitzat aquest cap de setmana.

A 1ª categoria masculina Rivera-Bueno han derrotat als subcampions, Marc Quilez i Andrés Britos, per un resultat de 6-3, 6-7 i 6-3. A 1ª categoria femenina les campiones, Bellver-Guinart, han guanyat a la parella formada per Núria Rivas i Noa Cànovas per 6-2 i 6-3.

A Tercera masculina el Gran Slam s’ha decantat del costat de la parella integrada per Marc De La Fuente i Xavier Vilaseca, després d’imposar-se a David Navarro i Daniel Trillo per un doble 6 a 3. A Quarta Masculina els vencedors han estat Jordi Comas i David Rodríguez, després de derrotar per 6-3, 5-7 i 6-4 als finalistes, Pablo González i Víctor Solé.

El Gran Slam disputat al Club Tennis Masnou ha tingut una participació d’un total de 143 parelles. Les finals han estat presidides per Helena San Martín, vicepresidenta institucional de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i de Celso Fernàndez, propietari del CT Masnou.

La pròxima cita del Circuit Català Absolut arriba aquesta setmana a Cabrera de Mar, a les pistes del Fibra Sports Club amb un Super Gran Slam. Les semifinals de dissabte tarda (17h) i diumenge les finals (10h) seran retransmeses pel canal de Youtube de la FCP.