RIBA-VERA I SALCEDO-DEL CASTILLO GUANYEN L’OPEN HEAD DE LA PENYA ARLEQUINADA

Arnau Riba i Belar Vera i Sara Salcedo i Laura Del Castillo són les parelles guanyadores en 1ª categoria de la prova del Circuit Open Head celebrat a La Penya Arlequinada.

Riba-Vera han guanyat en la final per 6-3 i 6-2 a Daniel Huerta i Noe Navarro en un partit on els campions han demostrat  la seva superioritat. En categoria femenina la final no s’ha pogut disputar ja que Lucía Romero, que feia parella amb Sofia Romero, ha causat baixa per indisposició. El títol per tant ha anat a parar a les mans de Sara Salcedo i Laura Del Castillo.

A Tercera Masculina, Javier Díaz i Eric Martínez s’han proclamat campions després de guanyar per    6-2, 2-6 i 6-3 a Javier Comitre i Víctor Martínez. A Quarta masculina, Raúl Rodríguez i Rubén Gómez s’han fet amb el trofeu de campions guanyant per 6-2 i 6-4 a Eric Llonch i Òscar Llonch.

Casas-Bordeus sumen a Salou el seu segon triomf consecutiu

Àlex Casas i Pablo Bordeus han conquerit l’Open Head celebrat a les pistes del Club Tennis Salou H2O després d’imposar-se en la final per un doble 6 a 2 a la parella sotscampiona, formada per Cristóbal Ramírez i Edu Mata. Els campions venien de guanyar la setmana passada l’Open Head jugat al Club Tennis Cunit.

A la final de 3ª masculina els campions han estat Àlex Calle i Victor Pujol, després de resoldre al seu favor per 6-3 i 6-2 a Fernando Meroño i Xavier Roberto. A Quarta masculina el campionat ha anat a parar a les mans de Luis Garcia i Gerard Boyer, per 7-6, 2-6 i 7-5 enfront de Xavier Jou i Aleix Vizcarro.

Open Head al Club Pàdel Cornellà aquesta setmana

Cornellà és la seu aquesta setmana d’una nova prova del calendari Open Head. Les pistes del Club Pàdel Cornellà acullen un torneig en el que hi prenen part 162 jugadors i jugadores.