RESULTATS OPEN VALL PARC, CD TERRASSA HOCKEY I CT ROSES

Vall Parc, CD Terrassa Hockey i CT Roses han estat els clubs on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD.

A Vall Parc els guanyadors masculins de Primera han estat Pol Hernàndez i Víctor Tur, després de derrotar a Xavi Bartolomé i Juan Pablo Rodríguez per un doble 6-3. A Tercera masculina la parella formada per Carles Miró i Andrés Beneitez han guanyat la final davant de Javier Dani Soler i Jonathan Tornero per 4-6, 6-4 i 6-3. A Quarta masculina els vencedors han estat Luis Sangra i Àlex Aranda, per un doble 6-2 davant de Marçal Plume i Lluís Castellet. A Quarta femenina les campiones són Elena Martorell i Sara Jiménez, després de doblegar per un doble 6-1 a Alba Prunera i Sílvia Prunera.

En l’Open HEAD jugat al CD Terrassa Hockey, els campions de Primera han estat Ricard Manchón i Oriol Bellver després d’imposar-se per 6-1 i 6-2 a Àlex Casas i Adrià Vilafranca. A Tercera masculina, Eric Fernàndez i Ricardo Fernàndez han derrotat per 6-2 i 6-3 a Albert Fornieles i Joan Amorós.  En noies, a Tercera femenina Noelia Ibañez i Veronica Monje han resolt la final per 7-6, 4-6 i 6-1 enfront de Cristina Álvarez i Marta Pou. A Quarta masculina els guanyadors han estat Jorge Martínez i  Òscar Ros, per 7-6 i 6-4 davant de Pol Camprubí i Pau López.

Finalment al CT Roses, els vencedors de Primera Masculina han estat Roger Masó i Nicolai Maniucov, 6-3 i 6-4 davant de Christian Cosculluela i Víctor Maluquer. A Primeta femenina el trofeu de campiones ha estat per Mariana Lucia i Agostina Szyller, per 7-5 i 6-4 davant de Bruna Banyeres i Anna Camacho. A Tercera masculina els guanyadors són Marc Llopis i Daniel Fernàndez, 6-3 i 6-2 enfront de Gabriel Martín i Adrian Tejedor. A Tercera femenina, Esther Rastrojo i Mar Vieyra, han resolt la final per6-2 i 6-3 a Eva Padilla i Virginia Canovas.

Aquesta setmana, fins el diumenge 18 de juliol, l’Open Head es disputa a tres clubs: Espai Pàdel Blanes, Pàdel CPI Indoor Club i Tarragona Pàdel Indoor.