RESULTATS OPEN TPI, PÀDEL CPI INDOOR CLUB I ESPAI PÀDEL BLANES

Les pistes del Tarragona Pàdel Indoor (TPI), Pàdel CPI Indoor i Espai Pàdel Blanes han estat les protagonistes on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD.

Al TPI els guanyadors masculins de Primera han estat Álvaro Montiel i Joel Climent, després de derrotar clarament en la final per un doble 6-0 a Èric Oya i Rafael Rosell. A Tercera masculina la parella formada per Jordi Pérez i Esteban Garcia han guanyat la final davant de Guillermo Girbes i Daniel Girbes per 6-3 i 7-6. A Quarta femenina les campiones són Esther Muelas i Mònica Sánchez-Corral, per 6-3, 2-6, 6-4 enfront a Eila Llambrich i Miriam Fueyo. A Quarta masculina els vencedors han estat Mario Rico i Álvaro Rico, per 0-6, 7-5, 7-5 davant de Manuel Algar i Bernat Galbany.

En l’Open HEAD jugat a Sant Pere de Ribes, a les pistes del Pàdel CPI Indoor Club els campions de Primera han estat Nil Martínez i John Chun després d’imposar-se per 6-4, 4-6 i 7-6 a Oriol Martí i David Quirós. A Primera femenina, les campiones Cristina Montolio i Lucia Rosa, han guanyat per un doble 6-4 a Anna Vulart i Sílvia Carnero. A Tercera masculina, Jordi Masip i Víctor Masip han derrotat per 6-4 i 7-6 a Santiago Pellicer i Jose María Mestre.

Finalment a l’Espai Pàdel Blanes, els vencedors de Primera Masculina han estat Walef Vinicius i Nicolai Maniucov, 6-2 i 6-0 davant de Roger Masó i Quim Cebrià. A Primera femenina el trofeu de campiones ha estat per Cristina Álvarez i Marta Pou, per 6-3 i 6-4 davant de Núria Tudela i Anna Camacho. A Tercera masculina els guanyadors són Alejandro Mateo i Alexis Zambrano, 6-3 i 6-4 enfront
de Pol Serradesanferm i Roger More.

Aquesta setmana, fins el diumenge 25 de juliol, l’Open Head es disputa a tres clubs: Pàdel Puigpelat, CT Vilafranca i Club Bellaterra.