RESULTATS OPEN PÀDEL VILABLAREIX I PÀDEL INDOOR PENEDÈS

Pàdel Vilablareix i Pàdel Indoor Penedès han estat els clubs on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD.

A Bellvei, a les instal·lacions del Pàdel Indoor Baix Penedès, els guanyadors masculins de Primera han estat Christian Guisado i Jan Cano, després de derrotar a Joaquín Gutiérrez i Cristobal Ramírez per un resultat de 6-3 i 6-2. En noies la parella formada per Natalia Bey i Blau Domínguez s’han adjudicat la final davant de Claudia garcia i Elena Garcia per 6-1, 2-6 i 6-1. A Tercera masculina els vencedors han estat David fallaras i Manuel Fernàndez, per 6-3 i 6-1 davant de Martí Puig i Òscar Navas. A Quarta femenina les campiones són Sandra Campillo i Tania Pérez, després de doblegar per 6-3 i 6-4 a Simona Ancuta i Cristina Padilla. A Quarta masculina, Carlos Martínez i Marc Rovirosa han fet seva la final per 7-6 i 6-3 enfront de Ricard Riambau i Jordi Alegre.

En l’Open HEAD jugat a Girona, a les instal·lacions del Pàdel Vilablareix els campions de Primera han estat Nicolai Maniukov i David Díaz després d’imposar-se 6-4, 3-6 i 6-3 a Victor Maluquer i Christian Cosculluela. En fèmines, Anna Camacho i Núria Tudela han resolt en una emocionant final per 7-6, 6-7 i 7-6 la final davant d’Anna Pareras i Bruna Banyeras. A Tercera masculina els guanyadors han estat Joan Hervas i Carlos Garcia, per un doble 7-6 davant de Xavier Cufi i Josep Márquez.

La pròxima setmana, del 27 de juny al 4 de juliol, l’Open Head es disputarà a dos clubs: Pàdel Vidreres i Nou Tennis Belulla.