RESULTATS OPEN PÀDEL VIDRERES I NOU TENNIS BELULLA

El Circuit Open Head ha tancat dues proves aquest cap de setmana, les que s’han celebrat al Pàdel Vidreres i al Nou Tennis Belulla.

A Canovelles, a les instal·lacions del Nou Tennis Belulla, els guanyadors masculins de Primera han estat Adrià Costa i Albert Carmona, després de derrotar a Ricard Manchón i Pol Ferreres per un resultat de 6-4 i 6-2. A Tercera masculina la parella formada per Marc Padró i Sergio Gutiérrez s’han adjudicat la final davant de Javier Díaz i Xavier Solé per 6-2 i 6-4. A Quarta masculina els vencedors han estat Arnau Moya i Gerard Huguet, per 6-2 i 6-3 davant d’Enric Arauz i Gerard López. A Quarta femenina les campiones són Berta Vila i Andrea Jolonch, després de doblegar per 6-3, 3-6 i 6-3 a Anna Garriga i Mònica Garcia.

En l’Open HEAD jugat a Girona, a les instal·lacions del Pàdel Vidreres els campions de Primera han estat Gerard Avellaneda i Pau Navarro després d’imposar-se per un doble 6-2 a Joel Ferrer i Josep Boadas. En noies, Laura Herrero i Agostina Szyller han resolt la final per 6-2 i 6-4 enfront d’Anna Camacho i Bruna Banyeras. A Tercera masculina els guanyadors han estat Maral Guerrero i Joan Martí, per 6-3 i 6-2 davant de Miquel Ruiz i Bruno Trujillo.

Aquesta setmana, fins el diumenge 11 de juliol, l’Open Head es disputa a tres clubs: CD Terrassa Hockey, Vall Parc Esports i Club Tennis Roses.