RESULTATS OPEN HEAD PÀDEL MONTGAT MARINA CLUB I PÀDEL VENDRELL

Les instal·lacions del Pàdel Montgat Marina Club i del Pàdel Vendrell han estat les seus on aquest darrer cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD.

Al Pàdel Montgat Marina Club els vencedors masculins de Primera han estat Enrique Vizcaíno i Lluís Brunet, després d’imposar-se per 6-2 i 6-4 a Adrià Costa i Rubén Rosende. A Primera femenina Ares Llobera i Maite Cano han derrotat a les subcampiones, Maria Marsal i Noa Moraga per un doble 6 a 2. A Tercera masculina la parella formada per Marc Padró i Fran Valdivia han guanyat per 7-5 i 6-1 a Cristian Pozo i Alberto Sánchez. A Tercera femenina el torneig ha anat a parar a les mans de Sara Jiménez i Elena Martorell per 6-3, 6-7 i 6-1 enfront de Silvia Ortega i Silvia Miguela.  A Quarta masculina els vencedors han estat Roger Mayol i Carlos Javier Montoro, per 6-1 i 6-3 davant de David Garcia i Denis Díez.

En la prova celebrada al Baix Penedès, concretament al Pàdel Vendrell, els campions de Primera Masculina han estat Guillem Figuerola i Pablo Burdeos, per 6-4, 4-6 i 7-5 enfront de Sergio Bursa i Albert Trillas. A Tercera masculina els guanyadors són Javier Almendros i David Martínez, per un doble 6-4 davant d’Àlex López i José Antonio Tovar. A Tercera femenina les campiones són Maica Jané i Elisabet Navarro, guanyant per 7-5 i 6-0 a Marta Gallardo i Beatriz Santamaría. A Quarta masculina els qui s’han alçat amb el títol de campions han estat Einard Torrents i Daniel Pérez, per 6-7, 6-4 i 6-3 davant de Carlos José Martínez i Eric Riveiro.

El Circuit Open Head es disputa aquesta setmana a les pistes del NTC Pàdel, al Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Pàdel Organyà i Pàdel Indoor CUB Garraf.