RESULTATS OPEN HEAD PÀDEL INDOOR GARROTXA, PÀDEL JUNEDA I CLUB NATACIÓ TERRASSA

Pàdel Indoor Garrotxa, Pàdel Juneda i Club Natació Terrassa. Aquests han estat les seus d’arreu de Catalunya on aquest cap de setmana han finalitzat les diferents proves del Circuit Open Head.

El Club Natació Terrassa ha deparat com a guanyadors masculins de 1ª a Marc Fontanet i Sergi Arquerons després de derrotar a Álvaro Doyega i Cristobal Garcia per un resultat de 6-3, 1-6 i 6-1. En noies la parella formada per Damia Donkervoort i Marta Sangra han guanyat davant de Lucía Vadillo i Irina Cruz per 3-6, 6-4 i 6-4.

A Tercera masculina els vencedors han estat Carles Xarau i Francesc Bayona, 6-0 i 6-3 davant de Felipe Cuadra i Arnau Morell. A Tercera femenina el títol ha anat a les mans de Mònica Cagioni i Nora Dinucci, 3-6, 6-2 i 6-4 enfront de Ainoa Molero i Ruth Rodríguez. A Quarta masculina, Edu Sanz i David Gil han fet seva la final per 6-2 i 7-6 derrotant a Marc Galdón i Guillermo Fernández.

Els campions masculins del Bronze jugat al Pàdel Indoor Garrotxa són Nicolai Maniucov i Marc Alastuey, que han guanyat per 6-4, 6-4 i 6-4 a Ferran Sala i David Díaz. Les campiones femenines de 1ª del Bronze són Anna Camacho i Anna Xifré després d’imposar-se per 6-3, 2-6 i 6-2 a la parella finalista formada per Ariadna Jiménez i Bruna Banyeres. A Tercera masculina el títol ha anat a parar a les mans de Xavier Cufí i Josep Márquez, imposant-se per 7-5 i 6-1 a Sergi Roca i Pol Ferres.

En el Bronze jugat a les instal·lacions del Pàdel Juneda els campions han estat Josep Aymerich i Pablo Burdeos després d’imposar-se 6-3 i 6-4 a Iker Iñiguez i Arnau Iñiguez. En fèmines, Ester Cortés i Maria Masbernat han resolt per 7-6 i 6-3 la final de 3ª femenina davant de Consol Badia i Xènia Garriga. Les finals i l’entrega de trofeus han disposat de la presència de Francesc Xavier Esteban, delegat per Lleida de la Federació Catalana de Pàdel.

Open Head al CT Barà i Pàdel Vilacolum

Aquesta setmana el Circuit Open Head consta de dues proves. Aquestes es juguen al Club Tennis Barà i al Pàdel Club Vilacolum de Torroella de Fluvià, a Girona.