RESULTATS OPEN HEAD PADEL BARCELONA – EL PRAT, PENYA ARLEQUINADA I PÀDEL INDOOR VALLS

La represa del Circuit Open Head després de l’aturada estiuenca ho ha fet amb la disputa de tres proves que han finalitzat aquest cap de setmana en diferents clubs de pàdel de la geografia catalana. Les tres seus han estat el Padel Barcelona – el Prat, la Penya Arlequinada i el Pàdel Indoor Valls.

Al Padel Barcelona – el Prat els guanyadors masculins de Primera han estat Frank Condor i Albert Martin, després d’imposar-se per 6-3 i 6-1 davant de Gerard Sánchez i Pol Alsina. A Tercera masculina la parella formada per Pablo Casal i Mauro Hernández han guanyat per 7-6, 2-6 i 6-0 a Pol Barceló i Albert Cases. A Quarta masculina els vencedors han estat Eduard Hernández i Jesús Iríbar, per 6-4 i 6-2 davant de Pere Pérez i Raúl Crespo.

En la prova disputada a la Penya Arlequinada, els campions de Primera Masculina han estat Noe Navarro i Oriol Bellver, per 7-6 i 6-1 enfront de Guillem Bonet i Albert Carmona. A Tercera masculina els guanyadors són Javier Díaz i Xavi Solé, 6-7, 6-3 i 6-4 davant de Pol Camprubí i Guifre Pous. A Tercera masculina els qui s’han alçat amb el títol de campions han estat Rubén Ramos i Xavier Visiedo, per 2-6, 6-2 i 7-5 davant de Marcel Montllor i Xavier Graells. A Quarta femenina les campiones són Mònica Garcia i Ana Álvarez, doblegant per 6-3 i 6-2 a Paula Sorolla i Dolores Plaza.

Finalment al Pàdel Indoor Valls, a Tercera masculina l’Open ha estat per Daniel Jerez i Josep Fernàndez, per un doble 6-0 davant de Xavier Rodríguez i Sergio Arenas. A Tercera femenina les guanyadores han estat Pili Teruel i Montserrat Maeso, imposant-se per 6-4 i 6-0 a Mònica Guerra i Amalia Rams. A Quarta masculina els campions han estat Adrià Sans i Yeray Castilla, 6-1 i 6-4 a Jordi Fernàndez i Biel Secall. A Quarta femenina, Marta Valverde i Elisenda Sans, van doblegar per 6-1 i 6-2 a les seves oponents, Raquel Maria Frances i Grimanesa Ríos.

El Circuit Open tornarà novament a disputar-se aquesta setmana a les pistes del Pàdel Vendrell i del Pàdel Montgat Marina Club.