RESULTATS OPEN HEAD NTC PÀDEL, GEiEG, PÀDEL ORGANYÀ, INDOOR CUB GARRAF

NTC Pàdel, Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Pàdel Organyà i Indoor CUB Garraf. Aquests han estat els clubs on han finalitzat les diferents proves del Circuit Open HEAD arreu del territori català.

El del NTC Pàdel ha deparat com a guanyadors masculins de Primera a Marc De la Fuente i Xavi Vilaseca després de derrotar a Xavier De La Fuente i Álvaro Carrillo per un resultat de 5-7, 6-3 i 7-5. En noies la parella formada per Laura Foix i Alba Gallardo han imposat la seva llei a Primera categoria davant de Maria Freixas i Eva Vives per un ajustat 7-5 i 7-6. A Tercera masculina els vencedors han estat Marc Padró i Gerard López, per un doble 6-2 davant de Carles Plaza i Òscar Ros. A Tercera femenina les campiones són Carola Custodero i Marta Fabrech, després de doblegar per 7-6 i 6-2 a Veronica Monje i Noelia Ibañez. A Quarta masculina, Ismael Assad i Víctor Gendre han fet seva la final per un doble 6-3 enfront de Rubén Ramos i Xavier Visiedo.

Els campions masculins de Primera categoria de l’Open HEAD jugat al Pàdel Organyà són Allen Perel i Gerard Martí, que han guanyat per 2-6, 7-6 i 7-5 a Xavier Busquet i Manuel Delgado. Les campiones femenines de Primera són Berta Juncosa i Lidia López després d’imposar-se per 6-1 i 6-2 a la parella finalista formada per Berta Perdigues i Mònica Montraveta.

En l’Open HEAD jugat a les instal·lacions del GEiEG els campions de Primera han estat Nicolai Maniucov i Marc Alastuey després d’imposar-se 6-4 i 6-1 a David Canudas i Édgar Oliver. En noies, Ariadna Berdalà i Jesica Fernàndez han resolt per 6-2 i 6-3 la final davant de Judit Cartaña i Marta Sangra. A Tercera masculina els guanyadors han estat els germans Cabezo, Oriol i Adri han guanyat per WO a Sergio Palacios i José Francisco Manzano. A Tercera femenina, Eva Llonch i Marien Borras han derrotat per 7-6 i 6-3 a Tina Casademont i Eulàlia Torrellas.

Pel que fa a l’Open HEAD del Indoor CUB Garraf, Gerard Sánchez i Jan Cano són els campions de Primera en homes després de guanyar la final per un doble 6-3 davant de David Quirós i Oriol Martí. A Tercera masculina els guanyadors han estat Pol Barceló i Albert Cases, resolent la final per 7-5 i 6-4 contra Miquel Sánchez i Gerard Palacios. A Tercera femenina, les guanyadores han estat la parella formada per Nerea Torres i Lucía Rosa, derrotant per 6-4, 5-7 i 7-6 a Sandra Azorín i Helena Boquet.   

Aquesta setmana el Circuit Open Head es juga al Pàdel Indoor Garrotxa, Pàdel Wellness Mas Passamaner i CT Manou.